Nieuws

Kersverse oma's in onze school!

Babyboom bij onze juffen.....Op 22/12 werd Jules geboren,  kleinkind van juf Conny ( Schoonbroek) Op 14 februari zag Arnout het levenslicht. Hij is het kleinzoontje van juf Tine ( Schoonbroek) en 4 dagen later werd Babs geboren. Babs is het kleindochtertje van juf Kristel ( Looiend) Aan alle ouders en grootouders : een dikke proficiat!!!

Een zus voor Jakke!

Op 23 februari werd Pien geboren, een zus voor Jakke uit de kabouterklas op het Looiend.

Een dikke proficiat aan de mama, papa, grootouders en aan Jakke natuurlijk. En nu genieten.....

Welkom Mill, Senn, Tilda en Fee!

Op de Hodonk mochten we na krokus 4 nieuwe kleuters verwelkomen. Van harte welkom op de Hodonk in het klasje van juf Lief. Hopelijk hebben ze het hier snel naar hun zin en leren ze vlug nieuwe vriendjes kennen.

Welkom Gust, Oona en Maurice!!!

Er kwamen op 1 februari drie nieuwe kleuters naar onze school. In Schoonbroek kwamen Oona en Gust voor de 1ste maal naar de gele klas, op de Hodonk kwam Maurice meespelen met de muisjes. We wensen deze kleuters een heel fijne toekomst toe op Spelewei!

Beste wensen voor het nieuwe jaar!!!

2020 ligt achter ons: een jaar waarin we terug van kleine dingen leerden genieten. We zijn het nieuwe jaar ingestapt en hopen dat 2021 voor ieder van jullie een jaar vol geluk en vooral een jaar van goede gezondheid zal worden.

Vandaag stapten er ook weer nieuwe kleuters onze schoolpoorten binnen. Welkom Esmée, Arthur en Fien! Hopelijk voelen zij zich snel thuis in hun nieuwe klasje.

Welkom aan onze nieuwe kleuters!

Op 16/11 mochten we 10 nieuwe kleuters verwelkomen in onze scholen. Nore, Stan, Jasmine, Anne en Aster komen voortaan meespelen in de muisjesklas op de Hodonk. Voor Yoshua, Victor en Emiel werd het hun eerste dag in de kabouterklas op het Looiend. Voor Bo en Noor gingen in Schoonbroek de deuren van de gele klas open. Van harte welkom allemaal!!! Op naar een fijne toekomst in Spelewei!

Een kleindochter voor juf Lief ( Hodonk)

Op 25 juli werd juf Lief van de muisjes/kikkers trotse oma van Juliette. We wensen de ouders en grootouders een dikke proficiat met de geboorte van deze kleine meid.

Nieuwe kleuters!

In al onze vestigingen zijn er dinsdag nieuwe kleuters gestart. Hopelijk hebben ze het ondertussen naar hun zin! We heten hen van harte welkom in onze school! 

Annulering opendeurdag 27 augustus

De opendeurdag van 27 augustus kan wegens de coronamaatregelen NIET doorgaan. Mochten er ouders zijn die hun kleuter nog wensen in te schrijven voor september of november mogen steeds een afspraak maken op het nummer 0474375757 (directie). Dan bekijken we samen wanneer het mogelijk is. 

Hodonk 35 - 2470 Retie
014 37 94 76
directie@spelewei.be 

Nonnenstraat 13 - 2470 Retie
014 67 75 34
directie@spelewei.be 

 

Boogstraat 69 - 2470 Retie
014 37 80 12
directie@spelewei.be